Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neočekávaně očekávaný balíček

31. 12. 2017

Ach ano – za celý rok 2017 se toho stalo hodně, ale málo času zapříčinilo, že alespoň některé z článků, které již dávno měly být zde na stránkách, zveřejňuji až nyní – tedy poslední den v roce, abych do roku příštího vstoupila s „čistým štítem“.

Událo se i to, že se neplánovaně rozrostla má sbírka BJD panenek, ačkoli jsem od začátku plánovala „pouze“ panenky 3.

Už před rokem mi padla do oka hlavička QingChena od Mystic Kids, tehdy jsem si ale koupi na poslední chvíli rozmyslela. Zřejmě mi byl ale tento „lišák“ souzen, protože v červenci přistál v mém nákupním košíku znovu a tentokráte jsem již nic nerozmýšlela.

Tento článek by vlastně měl být box openingem, což tak docela není – když jsem viděla, v jakém stavu pošta dodala krabici s hlavičkou, obávala jsem se nejhoršího. Naštěstí byla hlavička v pořádku a já jsem v rychlosti vyfotila tři fotky.

 

mk-01.jpg mk-02.jpg

 

mk-03.jpg

 

Vlastně jsem se tak stala majitelkou floating head, naštěstí ne nadlouho. Brzy jsem objednala tělo od Mirodoll, tudíž nyní je budoucí Aki (Kitsune) takřka kompletní. Dosud jsem se nedostala k face-upu a k blushingu (natož k ušití oblečení), ale doufám, že se brzy podaří J.

Prozatím tedy základní informace:

Panáček je model QingChen FOX od společnosti Mystic Kids (SD), tělo klasické 1/3 od společnosti Mirodoll, obé ve white skin.