Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco málo o mně aneb Kdo je Orisay

20. 7. 2014

 moje-ikonka.jpg

Tentokrát se pokusím být co možná nejstručnější (občas mně to ale bohužel nevyjde J) – takže – kdo jsem?

 

   V první řadě knihoholik (dnes už tedy ne tolik co dřív, nejspíš je to tím, že dobrých knížek ubývá či co L) a milovník dobré fantasy – tolkienovského světa především J; taky příznivec dobré sci-fi (třeba Isaaca Asimova J) a nepohrdnu ani dobrým historickým či dobrodružným románem J.

 

  V druhé řadě kreativní osůbka – tedy – alespoň to o mně říkají J (já prostě musím něco dělat – neumím jen tak sedět s rukama v klíně J), tak se realizuji šitím na panenky (to mě vážně hodně chytlo J), psaním (povídek, básniček – taky mám v „merku“ něco většího jako dlouhodobější projekt – ale to ukáže čas J), kreslením (tužkou, pastelem, pastelkami, uhlem… prostě vším možným), tvořením keramiky (v poslední době jsem se k tomu, přiznám se, moc nedostala, ale chci to změnit) a občas si sem tam vyšiji takový malý gobelínek a tak dále J.

 

  Do třetice všeho dobrého musím říct, že miluji historii – od starověku až po baroko a část novověku (a všechno mezi tím J) a ráda si vyhledávám nové informace z nových zdrojů J. Svou lásku k historii (kromě šití na panenky) aktivně ventiluji scénickým šermem (což je ostatně důvodem, proč jsem už delší čas na své stránky nesáhla - stydím se indecision); skoro můžu říct, že žiji pro ty chvíle před publikem J - a taky pro chvíle, kdy si dávám dohromady svoje kostýmy na vystoupení, protože to se to hned vyšívá/zdobí jinak, když to nejni tak prťavé J.

 

Protože už nyní nemám tolik času na zveřejňování rozsáhlejších příspěvků zde (pokusím se polepšit blush), pokud by někoho zajímalo, co se aktuálně děje (a je toho dosti), ty nejnovější výtvory naleznete na mém instagramu