Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představení B006 Standard – ZY TOYS

23. 9. 2018

Představení B006 Standard – ZY TOYS

 

Tentokráte se nejedná o článek 18+, jelikož se domnívám, že konkrétně na tomto tělíčku není k vidění nic „pohoršujícího“.

Tělo jsem zakoupila na Ebay, a to z několika důvodů: hlavní byla především cena, a také barevná shoda tělo/hlava Balian (ta je opravdu takřka dokonalá, mohu doporučit).

Toto představované patří Legolasovi – a to, co vidíte na fotografiích je vlastně „work in progress“, tedy postup práce na mém Legolasovi J. A také vysvětlení, co se děje s druhou hlavičkou Baliana. Dovolím si odbočit – hlava je obroušena (vousy), zatmelena, zabroušena, „odvlasena“, má vymodelované špičky uší a zarovnanou hlavu, která byla po odvlasení lehce „bramboroidní“ (nyní je třeba pouze vyrobit paruku a barvit a barvit a barvit; oblečení a doplňky jsou již komplet hotové J).

A zpátky k tělíčku:

Jako předchozí dvě dámská stojí samo, bez nutnosti použít stojan. Na rozdíl od obou předchozích to však chce více trpělivosti při pózování. K tělu dorazí zároveň i menší výbava; jedná se o ruce v různých pózách a asi rozšiřující dílky na stehna?; tělo je částečně „demontované“, chodidla si musíte nasadit sami.

 

zy-toys-b006-01.jpg zy-toys-b006-02.jpg zy-toys-b006-03.jpg

 

Klek: není problém tělo napózovat, v této poloze je stabilní. Netřeba se tedy obávat pádu.

 

zy-toys-b006-04.jpg

 

Střeh: tak tady boj proběhl. Opravdu jsem se bála jen poodejít s fotoaparátem, tělo je velice nestabilní a toto je maximum, kterého jsem při štelování do střehu dosáhla.

 

zy-toys-b006-05.jpg

 

Most: zde demonstruji záklon a objevila jsem hned dva limity těla: záklon samotného trupu a pohyblivost kyčlí dozadu. Obojí je velmi limitované. Dlaně se nedají ohnout, tam je také problém v pohyblivosti, což mne velice překvapilo. Vlastně jediné, co můžete s dlaněmi dělat je krouživý pohyb kolem osy, pohyb dopředu, dozadu, do stran a jiné pózování není možné. Nicméně tělo je stabilní, netřeba se obávat pádu. A abych jen nelamentovala: toto tělo dokáže poměrně přirozeně propnout špičku na noze.

 

zy-toys-b006-06.jpg zy-toys-b006-07.jpg

 

Záklon: znovu je vidět omezenost pohybu.

 

zy-toys-b006-08.jpg

 

Úklon do strany a maximum, kterého je možno dosáhnout.

 

zy-toys-b006-09.jpg

 

Pózy paží. Paži lze ohnout tak, aby se mohla dlaň dotknout obličeje, nebo, v mém případě, aby mohla přidržet kápi pláště.

 

zy-toys-b006-11.jpg zy-toys-b006-10.jpg

 

Klek na paty – i tento pohyb je omezen, mezi patami a tělem je poměrně velký prostor.

 

zy-toys-b006-12.jpg

 

Toto je zkouška, zda přitáhne kolena k hrudi – jak je vidno, nikoliv (pohyb kyčlí je opět omezen), tělo navíc v této póze nedrží v sedě.

 

zy-toys-b006-13.jpg

 

„Kozelec“: nevím, k čemu by tato poloha byla dobrá, ale pokud někdo rád vojáky a bude si tvořit zajatecký tábor… J Opět se projevil omezený záklon a tělo je nestabilní, má sklon padat do stran.

 

zy-toys-b006-14.jpg

 

 

Sed a přehození nohy přes nohu – maximum, kterého lze dosáhnout.

 

zy-toys-b006-15.jpg

 

Sniper: a ano, vím, že ruce nejsou v ideální pozici, nicméně, já žádnou vhodnou zbraň pochopitelně nevlastním, dobrá zpráva je, že ruce lze jemně pózovat, tudíž je možno vytvořit s pomocí toho těla odstřelovače.

 

zy-toys-b006-16.jpg

 

Shrnutí: tělo mohu doporučit, domnívám se, že poměr cena/kvalita je velmi dobrý. Plusem je právě cena a barevná shoda mezi tělem a hlavou Baliana (Hlava s jizvami z bitvy – Pangaea). Na rozdíl od předchozích dvou je třeba k pózování použít mnohdy i sílu, aby bylo možno nastavit požadovanou polohu. Toto se týká zejména pohybu paží v ramenou.

Nemile mne překvapil limit pohybu zejména při záklonu a omezený pohyb zápěstí.