Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představení TBLeague – Phicen S19 B (!18+!)

23. 9. 2018

POZOR – tento článek označuji jako 18+!

Druhá akční 1/6 panenka je znovu hybrid, vlastně se domnívám, že kromě předchozí představené krásky od Verycool budu mít pouze samé hybridy.

Takže důvod označení článku jako 18+ (a několik jich v budoucnosti ještě přibude) je samotné tělo, které představuji: jak je již uvedeno v nadpisu, jedná se o model S19 B od TBLeague – Phicen.

Tělo je celé potažené gumou simulující lidskou kůži a v porovnání s předchozím od Verycool je v jistých partiích ještě detailnější, takže, znovu: POZOR, toto není typické barbie tělíčko!

 

tb-league-s19b-10.jpg

 

Tělo má ocelovou kostru a chová se takřka jako lidské tělo, to mne potěšilo, je to super na focení – skoro je škoda, že nemám v úmyslu fotit panenkovské akty, protože tohle tělo je hřích schovávat za oblečení J. Hrudník je „střední“ velikosti („medium bust“), menší je zkrátka nesehnatelný (za rozumnou cenu).

Barva kůže je Suntan.

Guma je opět na omak více „hebká“, než ta od panenek Jakks Pacific, ale lepí se na ni nečistoty ještě více, než na předchozí tělíčko od Verycool (opravdu mne to rozčiluje).

Tělíčko má také výbavu (chodidla pro podpatky, ruce v různých pózách) – výbavu nafotím s druhým tělem od TBLeague, jakmile k němu dorazí hlavička J.

 

Hlavička, a to mne zarazilo, se skoro nikde nedá dohledat – zakoupena byla na Ebay, a označovaná je jako „překrásná asiatka“ (mimochodem – souhlasím J), nebo „vojačka, parťačka vojáků“.

Po dlouhém hledaní na mne vypadl výrobce YM Toys a model SG01 A/B (netuším, zda vlastním model A, nebo model B J).

Malba je velmi něžná, vlastně více, než na fotografiích od výrobce, to je ale velké plus. Znovu je řídce navlasená, nicméně jsem se smířila s tím, že na těchto panenkách nebudu čarovat s vlasy.

 

Opět stojí sama a to bez sebevětších potíží – na rozdíl od modelu od Verycool je třeba trochu déle a trpělivěji pózovat. V terénu jsem ještě nevyzkoušela.

 

tb-league-s19b-01.jpg

 

Střeh:

 

tb-league-s19b-02.jpg

 

Klek:

 

tb-league-s19b-03.jpg tb-league-s19b-04.jpg

 

Předklon – póza je slušná (možná lepší, než u Verycool) a panenka se dotkne dlaněmi špiček prstů u nohou J.

 

tb-league-s19b-05.jpg

 

Most: záklon těla je dobrý, nicméně omezenější než u Verycool. Panenka je v této póze stabilní, netřeba se bát pádu.

 

tb-league-s19b-06.jpg tb-league-s19b-07.jpg

 

Sed s překříženými končetinami (noha přes nohu, zkřížené nárty).

 

tb-league-s19b-08.jpg tb-league-s19b-09.jpg

 

Klek se záklonem: je vidět omezenější záklon, než u těla od Verycool.

 

tb-league-s19b-11.jpg

 

Klasická póza.

 

tb-league-s19b-12.jpg

 

Sed s pokrčenou končetinou.

 

tb-league-s19b-13.jpg

 

Detaily tváře:

 

tb-league-s19b-14.jpg tb-league-s19b-15.jpg

tb-league-s19b-17.jpg

 

Shrnutí: co se týká barevné kompatibility hlava/tělo, opět je možné při jistém osvětlení pozorovat jemné rozdíly. Nejedná se o nic tragického a pokud se na to nezaměříte, jedná se o nepostřehnutelný přechod. K tvorbě „hybridů“ mohu tuto kombinaci doporučit J.

 

Pózování je velice dobré, na rozdíl od těla Verycool v jistých pohybech limitované (zejména v záklonu, nebo třeba i pózách rukou – ohyb v lokti). Pohyb není tak plynulý jako u těla Verycool a občas je třeba využít více síly (rozhodně tím nemám na mysli, že by bylo nutné volat na pomoc mužský element J).

Protože jsou dlaně a chodidla odděleny a umístěny na konektorech, nejde, zejména u dlaní, počítat s větším pohybem. Dlaně jsou vlastně omezeny téměř jen na otáčení (rotaci) okolo osy, nelze je příliš naklánět.

 

Tělo má skutečně vydařené detaily: uvádím například kolena a lokty, které vypadají a chovají se na pohled jako skutečné klouby (dokonce to zaujalo i mou drahou sestru, která pronesla: „Jé, hele, ona má kolena… Teda jako fakt – kolena!“ J), záda – opravdu je naznačena páteř a jiné detaily. Co se týká intimních partií, tělíčko je má také naznačeny, to nebudu zapírat.

 

Ač jsem hledala a zkoumala – nenalezla jsem žádné viditelné spoje, nebo jiné nedokonalosti. V tomto směru jsem naprosto spokojena.

Co mne zarazilo je barevný rozdíl mezi tělem a dlaněmi/chodidly – jsou na pohled jakoby do šedého tónu pleti, což mne nemile překvapilo. Barevný rozdíl je dokonce mnohem viditelnější, než mezi tělem a hlavou (která je navíc od jiného výrobce!). To je mínus.