Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benedetta se představuje

18. 10. 2014

 Benedetta je panenka Briar Beauty z kolekce Ever after high a je dcerou Šípkové Růženky. Objevila jsem ji v jednom nejmenovaném hračkářství, kde jsem byla původně lovit něco No něco úplně jiného (jako ostatně vždy J), a bylo to v době, kdy jsem neměla ani nejmenší tušení, co to EAH vlastně je; nicméně tyto panenky mě velmi zaujaly. Když jsem se mrkla na cenovku (byla to žhavá novinka), začaly mě zajímat o poznání méně a nakonec jsem odešla s prázdnou.

 

  ALE celé tři dny mi to vrtalo hlavou (hlavně jejich překrásné tvářičky, neboť něco takového jsem ještě neviděla) a nakonec jsem se čtvrtý den pro jednu vrátila J. A vyvstal menší problémek – bezmála půl hodinu jsem strávila u regálu s Raven (dcera zlé královny) v jedné ruce a s Briarou v druhé. A ne a ne se rozhodnout. Nakonec jsem si musela hodit mincí, abych se rozhodla, kterou si odnesu hned a která si bude muset ještě nějakou tu dobu počkat. A vyhrála to Briar J (Raven si jednou určitě také pořídím, to bych si zkrátka neodpustila J).

 

  Ještě, když jsem si ji nesla domů, byla jsem pevně přesvědčena, že jí z originálního oblečku svléknu a něco pěkného jí ušiji; jenže ouha, nastal problémek číslo dvě; totiž původní oblečení a doplňky se mi tak moc líbí, že jsem se nakonec rozhodla, že ji ponechám (ač se tomu většinou zuby nehty bráním) tak, jak je originál od výrobce. Jediné, co jsem spáchala, je malý květinový věneček (ale on se mi k ní tak nějak hodí J). 

benedetta-01.jpg

 

benedetta-02.jpg

 

benedetta-03.jpg

 

benedetta-04.jpg

 

benedetta-05.jpg