Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paní jara (lady of spring)

10. 3. 2018

Paní jara je další z řady "vládci světa". Je zároveň také splněním jednoho z mých nejvíc vytoužených snů. Hovořím samozřejmě o panence, která paní jara představuje. Jedná se totiž o Drew z edice Fashion Fever z roku 2005 konkrétně z vlny C. To, že edici Fashion Fever považuji za jednu z nejvydařenějších a až na několik výjimek bych nepohrdla ni jedinou panenkou z této edice, je veřejně známým tajemstvím J. Stejně tak to, že jsem už dlouho zvažovala koupi některé z Drew z vlny A (všechny jsou překrásné rusovlásky), nicméně kdysi jsem objevila fotky jiné Drew, do níž jsem se zamilovala na první pohled, tudíž mi již žádná z těch „Áčkových“ nepřišla dostačující. Zdlouhavým výzkumem jsem zjistila, že se jedná o Drew z vlny C a nastala menší komplikace – tato Drew existuje ve dvou variantách a to coby zelenoočka s pihami (po té netoužím) a nyní už i můj modrooký skvost. Pochopitelně, na Ebay, jako i kdekoli jinde, byla ke koupi povětšinou pouze první varianta. Nevzdala jsem se a nakonec na tu svou vysněnou narazila (pochopitelně na Ebay). Přicestovala ke mně z Ukrajiny a já si svou vysněnou krásku náležitě hýčkám J.

 

Šatičky jsou jednodílné. Vsadky na korzety a sukni jsou z elastické látky s potiskem květů, korzet a sukně z hedvábné růžové látky. šaty jsou zdobeny květinami "kanzashi" (vytvořila má setra z růžové organzy), korálky a "kapičkami". Šaty mají "rukávky" taktéž z organzy. Zapínají se vzadu na háčky a očka. 

K šatům patří náhrdelník a čelenka do vlasů. Opět se jedná o kanzashi a opět jej vytvořila má sestra (v podstatě se tak zbavuje přebytků, nedodělávek a vadných kusů laugh).

 

lady-of-spring-01.jpg lady-of-spring-03.jpg

 

lady-of-spring-04.jpg lady-of-spring-05.jpg

 

lady-of-spring-06.jpg lady-of-spring-07.jpg

 

lady-of-spring-08.jpg lady-of-spring-09.jpg