Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paní světla (lady of light)

6. 7. 2017

Paní světla (nebo "Paní dne" - avšak úplně nejlépe "Paní denního svitu") je třetí dámou v projektu „paní světa“. Je také druhou (opět veřejně neznámou) kráskou od Mattela. Jedná se o barbii z roku 2004 z kolekce Silver label. Je to Fairytopia Enchantress barbie. Sehnala jsem ji náhodou na Mimibazaru, a vzhledem k tomu, že se jedná o tvář Goddess, tedy o mou nejoblíbenější tvář, nezaváhala jsem a svou vílu si zakoupila. Nemohla jsem odolat a vyfotila několik společných fotografií s mou druhou „bohyní“ J. Přicestovala "přetělená" na kloubové poměrně barevně ladící tělíčko Fashionistas, ale vzhledem k tomu, že já tyto předělávky nemusím, darovala jsem jí barevně odpovídající tělo sběratelské barbie, které mi doma leželo "ladem"

 

 

Ušila jsem jí jednodílné šaty a vzhledem k tomu, že se mi poměrně zamlouval již původní koncept Mattelu, (když tedy pominu příšerné látky) nemálo jsem se jím nechala inspirovat (a využila jsem i svrchní žlutou látku).

Spodní látka šatů je modrá látka s motivem bouře a je to ta samá látka, jíž jsem použila již pro paní vod. Šaty se zapínají vzadu na háčky a očka.

K šatům patří plášť (zelenomodrý satén) zdobený žlutými peříčky, odnímatelný límec z peříček a pásek zdobený korálky. 

 

Nejprve původní vzhled panenky:

 

enchantress-01.jpg enchantress-02.jpg

 

Nyní už má práce J:

 

lady-of-light-01.jpg lady-of-light-02.jpg

 

lady-of-light-03.jpg lady-of-light-04.jpg

 

lady-of-light-05.jpg lady-of-light-06.jpg

 

Zde obě mé "bohyně" pohromadě:

 

lady-of-light-07.jpg lady-of-light-08.jpg

 

A odbočka (pár fotek mé "Paní vod"): 

 

lady-of-water-01.jpg lady-of-water-02.jpg

 

lady-of-water-03.jpg