Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arwen v jezdeckých šatech (Chase gown) - upgrade

21. 12. 2014

arwen-chase-01.jpg

 

V rámci procesu zdokonalování se dostalo také pozornosti Arwen v šedých jezdeckých šatech, která prošla mírným vylepšením. Panenka (Teresa Picture Pockets Mattel, 2000 - malinko jsem jí poupravila tvar rtů; zakoupena byla na mimibazaru) a šaty (chase gown - viz. níže J - na jedné z fotek k vidění původní stav) zůstaly stejné, změna postihla drobné detaily: maličko jsem vylepšila šedé kožené vysoké jezdecké botky a sponu na šatech – ta je nyní vyrobena z modelitu, ze kterého jsem nově Arwen dodala také náhrdelník (evenstar necklace) a ten, přestože v originále zůstával skryt za šaty, mi přišel jako pěkný detail, tak proč ho nezviditelnit, že? J.

 

   Jezdecké šaty (chase gown) pro mne byly od počátku jasnou volbou (nejen kvůli tomu, že byly ve filmu viditelné asi nejdéle, ale také kvůli tomu, že to byly první Arweniny šaty ve kterých se ve filmu objevila J). 

  Šaty jsou dvoudílné:

-          spodní šaty jsou ušité z krémově bílé hedvábné směsi, a zapínají se vzadu na háčky a očka

-          svrchní šaty jsou vyrobeny z šedé kůže – mají vyšity falešné „princesové“ švy a falešné švy v polovině rukávů (na rukávech mají také stříbrnou barvou vkreslený elfský motiv), šaty jsou dále v předu zdobeny šměrováním (stuha se uchycuje do malinkatých oček vlastní výroby) a sponou; šaty se zapínají vzadu na háčky a očka

-           k šatům patří také vysoké jezdecké botky, též vyrobené ze šedé kůže

  

   Téže jsem Arwen lehce předělala účes, aby se víc podobal originálu a (konečně!) jí také vyrobila meč – Hadhafang (rukojeť modelit, čepel plíšek) a přestože není ani zdaleka dokonalý, jsem s ním spokojena J.

   Zde samotný meč (na první fotografii lépe vynikne zdobení rukojeti, na druhé je zase lépe vidět vzor na čepeli):

 

hadhafang-02.jpg

 

hadhafang-01.jpg

 

Detail spony a náhrdelníku:

 

arwen-chase-03.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Arwen chase