Jdi na obsah Jdi na menu
 


Galadriel – ledový květ Lothlorienu (Winter in Lothlorien)

11. 12. 2016

galadriel-winter-01.jpg

 

Pod poněkud poetičtějším názvem článku se neskrývá nic jiného, než fotky Lady Galadriel v zasněžené krajině J. Inu, jsem poněkud zatížena na fotky elfů na sněhu (a pokud se „zadaří“ a nasněží i u nás v nižších polohách, pak budu řádit s foťákem na zahradě jak divá J). Tyto vznikly minulý víkend, kdy jsme vyrazili na výlet na hory a já, vybavena zkušeností z minula (tedy ze 17. listopadu, kdy byly úžasné podmínky pro focení a našla jsem i perfektní místečko – zamrzlé a zasněžené „jezírko“, jsem se mohla jen zlobit sama na sebe, že nemám ani foťák, ani objekt k focení), jsem přibalila i panenky a fotografické náčiní J. Nu, sice se za mnou otočilo pár zahraničních německy hovořících turistů (které jsem pravděpodobně zaujala tím, jak jsem před sebou s nesmírnou opatrností a skoro náboženskou úctou nesla Galadriel), nicméně to mě nemohlo odradit J. Jezírko jsem si našla a pustila se do focení J. A zde jest paní Galadriel, zimní růže Lothlorienu: 

 

galadriel-winter-02.jpg galadriel-winter-03.jpg

 

galadriel-winter-04.jpg galadriel-winter-05.jpg

 

galadriel-winter-06.jpg galadriel-winter-07.jpg

 

galadriel-winter-08.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

Komentář

Lucka,5. 6. 2017 20:34

Zdravím Orisay,je to nádhera a bezva nápad využít macechu z Popelky.To by samo o sobě ale nestačilo nádherně si jí udělala vlasy a zjemnila obličej.A šaty jsou užasné. Na Tvé panenky je radost se dívat ahoj Lucka

Re: Komentář

Orisay,26. 6. 2017 12:14

Děkuji moc :-)
Dlouho jsem tajně doufala, že někdo vyrobí panenku s tváří Cate Blanchett, a když jsem se konečně dočkala, nebylo nad čím váhat, a vrhla jsem na svou vlastní verzi Galadriel :-)