Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sebastian Michaelis - Kuroshitsuji

2. 7. 2016

Kde jsou ty časy, kdy jsem si (dosti naivně) myslela, že NIKDY nebudu tvořit textilní panenky… A ehm… Dnes jich mám za sebou… třináct a další dvě jsou ve výrobním procesu J. Nicméně, Sebastian Michaelis je opět dárkem a opět pro mou drahou sestřičku J. Vzhledem k tomu, že miluje Japonsko, anime, mangu a vše, co se kolem toho točí, bylo mi jasné, že pro ni k narozeninám vytvořím nějakou panenku z její oblíbené mangy/anime. Rychlým a nenápadným průzkumem jsem zjistila, že mezi její nejoblíbenější patří série Death Note a Kuroshitsuji (a to jak manga, tak i anime). Podrobila jsem je tedy podrobnému zkoumání. Dvě její NEJ postavy z Death Note (Lighta Yagamiho a L) jsem vyřadila z prostého důvodu – na Lightovi vlasy jsem neměla správný materiál a vyrobit „rozcuch“ L je nad moje síly… Zaměřila jsem se tedy na Kuroshitsuji a po dlouhém zvažování jsem se rozhodla pro Sebastiana Michaelise. Shlédla jsem několik dílu tohoto anime, vytvořila jsem si představu o charakteru této postavy a začala tvořit… Nu – není to úplně dokonalé, ale já jsem spokojena. Sebastian v mém provedení je textilní panenkou, ovšem ruce (tedy dlaně) a chodidla má vyrobeny z modelitu, aby působily co nejvíce realisticky. Nu – zde jest: Sebastian Michaelis v celé své démonické kráse J:

 

sebastian-michaelis-01.jpg sebastian-michaelis-02.jpg

 

sebastian-michaelis-03.jpg sebastian-michaelis-04.jpg

 

sebastian-michaelis-05.jpg sebastian-michaelis-06.jpg

 

sebastian-michaelis-07.jpg

 

 

A zde několik fotografií z výroby (na první fotografii má Sebastian již obličej a je navlasen):

 

sebastian-01.jpg

 

Úprava účesu:

 

sebastian-02.jpg

 

Košile – bílé bavlněné plátno - a kalhoty – černé bavlněné plátno - (na druhé fotce jsou k vidění nožky, které nejsou realisticky tvarované – jsou vyrobeny tak, aby na nich vypadaly co nejlépe lakované botky):

 

sebastian-03.jpg sebastian-04.jpg

 

S vestičkou (šedé plátno; knoflíčky jsou originál „panenčí“ J), kravatou (černá sametka) a botkami (černá lakovaná koženka) – nakonec jsem vyráběla černý frak (k vidění na prezentačních fotkách), který je zdoben broží, stříbrnými knoflíčky (obojí modelit) a řetízkem:

 

sebastian-05.jpg sebastian-06.jpg